Nejnovější recenze ze sekce Rámy na kolo
- Skvělý rám, v poměru Aero / hmotnost asi nejlepší volba na trhu
Pekný a celkom ľahký komfortný rám za dobru cenu. Kokpit sa dá spustiť celkom Nízko vďaka Nízkej hlavovej trubke. Dobre riešené reťazové a sedlové vzpery poskytujú dobrý komfort. Uvidím koľko vydrží, zatiaľ spokojnosť.
- Dostupnost
Zatim brzy na hodnoceni.
Kvalitny karbonovy ram za skvelu cenu.
- Technická pomoc
Tovar došiel v poriadku a kompletny
rám Author Avion 2016
Přidáno: 23. června 2020
(naposledy upraveno 19. července 2020)
Zakoupeno v GLOBAL – SPORT
Pěkný, lehký rám.
- Kvalitní rám,dobrá cena
Malý výběr barev u tohoto rámu
- Rám byl odstrojen s již složeného kola
Doručení brzy a v pořádku
- Geometrie mi výborně sedne
- Sváry jsou opravdu hezké
- Vedení lanek rámem OK
- Tuhý rám, přesto pohodlný
- V setu bylo vše co potřebujete: pevné osy, hlavové složení s ježkem pro karbonové vidlice, podsedlová objímka, pár podložek pod predstavec, malý momentový klíč, trubičky na snadnou instalaci vnitřního vedení lanek
potreboval som zafrezovat stredové zloženie, tak isto aj osadiť a zafrezovat hlavové zloženie, podla dohody prišiel rám z osadeným hlavovým zlozenim a zafrezovany stred . Ram sluzi vyborne.
skvělá geometri
- hezčí než ten před tím.
- Lehké , spolehlivé , odolné.
- Dětský rám , horší manipulace s bandaskou za jízdy.
Výborné dětské kolo zážitek z jízdy min.nároky na servis prostě Author.Vhodné pro rodinky co jezdí dojedete bez problému na výlet a zpět.Žádný šrot ze sup.marketu.
- kratšia zadná stavba
- zatiaľ v testovaní
- 29"výborné jízdní vlastnosti,cena,výbava
- Rám po najetí asi 2000 km praskl nad svárem sedlové a horní rámové trubky,asi 6 měsíců po záruce.V tomto místě je neopravitelný!
Kolo se mi líbilo,hlavně že je29",avelmi dobře se mi na něm jezdilo,až dochvíle,než jsem našel prasklinu rámu,a bylo po oblibě.Osobně si již nikdy kolo od tohoto výrobce nekoupím.
hodí se mi barevně a cena je dostupná
- vše ok
vše proběhlo dle představ
- Dodanie v kratkom case
- S kludnym svedomim vam predaju pouzity ram pochadzajuci z reklamacie
Mali by sa nad sebou zamysliet